'Tottenham verliest Alderweireld, maar haalt andere Rode Duivel in de plaats'

'Tottenham verliest Alderweireld, maar haalt andere Rode Duivel in de plaats'
Zaterdag 27 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

De volgende transferperiode in de zomer is nog veraf, maar voor de internationals is een interlandbreak het perfecte moment om zich nu al in de kijker te spelen. Al is ook gewoon een selectie al genoeg.

Daar kan Koen Casteels van meespreken. De doelman van Wolfsburg is aan een uitstekend seizoen bezig in de Bundesliga en werpt zich steeds meer als onbetwistbare nummer drie na Thibaut Courtois en Simon Mignolet. 

En dat springt natuurlijk in het oog. Meerbepaald bij Tottenham, de huidige club van Toby Alderweireld. Al zal dat niet meer voor lang zijn, want als het van de verdediger afhangt trekt hij na dit seizoen de deur achter zich dicht. 

Maar die komt dan weer wagenwijd open te staan voor Casteels. Feit is dat PSG het vizier zwaar gericht heeft op Hugo Lloris, de huidige eerste doelman van Tottenham. En als die komende zomer vertrekt, hebben de Spurs natuurlijk een waardige vervanger nodig.

Verlanglijstje

The Daily Mail weet dat Tottenham een verlanglijstje heeft opgesteld waar ook Casteels op staat. Door het feit dat hij met 28 jaar de perfecte leeftijd heeft, bij Wolfsburg ondertussen al meer dan genoeg ervaring heeft opgedaan en ook vast bij de kern van de Rode Duivels behoort, heeft hij volgens Engelse bronnen dan weer een streepje voor.

Zo zou in de komende transferperiode zomaar de ene Rode Duivel de andere kunnen komen vervangen. Bondscoach Roberto Martínez zal het alleszins graag zien gebeuren. vooral omdat Simon Mignolet ondertussen ook al 33 is. 

Poll: Is Casteels goed genoeg om eerste doelman te zijn bij Tottenham?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wales  I  Tsjechië  I  Wit-Rusland  I  Tottenham  I  Wolfsburg

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022