Club Brugge ziet zijn supertalent nóg maar eens uitpakken (VIDEO)

Club Brugge ziet zijn supertalent nóg maar eens uitpakken (VIDEO)
Zondag 11 april 2021 - 18:15   I   door Redactie

Voor Club Brugge was zondag D-day met de topper tegen Anderlecht in het vooruitzicht, maar voor Club NXT is het élk weekend D-day. En eindelijk konden de blauw-zwarte beloften nog eens winnen.

Want tot nu stapelde Club NXT de nederlagen op in 1B. Maar ook al draait het om het klaarstomen van talenten voor de eerste ploeg en niét om resultaten, mentaal begint zoiets toch te wegen.

Daarom dat het zo'n deugd deed dat die Brugse youngsters vorige week nog eens een zeldzaam punt pakten op het veld van RWDM (1-1). En ook al staat Club NXT laatste, daar zijn ze best trots op.

En zondag deden ze nóg beter door de voorlaatste Lierse met 2-0 te kloppen. En net als tegen RWDM - toen vanop de stip, was het Maxim De Cuyper die scoorde. De 20-jarige linkspoot staat bekend als een supertalent en knalde er tegen Lierse twee binnen.

Eerste ploeg

In de aanloop naar Anderlecht-Club Brugge De smulden de fans alvast van de mooie acties van het nieuwe supertalent. Na eerder al Charles De Ketelaere en recent Ignace Van der Brempt zit er dus opnieuw een talent van Club NXT op de deur van de eerste ploeg te kloppen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  RWDM  I  Lierse

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023