'Real-terugkeer springt af, Ronaldo verbaast iederéén met schokkende transfer'

'Real-terugkeer springt af, Ronaldo verbaast iederéén met schokkende transfer'
Vrijdag 23 april 2021 - 10:30   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo (36) staat op het punt om te vertrekken bij Juventus. In het tussenseizoen zal de Portugese vedette Turijn inruilen voor een nieuw avontuur... in de Premier League.

Ronaldo droomde de voorbije weken en maanden van een terugkeer naar Real Madrid. Een droom die enkele dagen geleden pijnlijk uiteenspatte. Real-voorzitter Florentino Perez maakte duidelijk dat de komst van CR7 niet aan de orde is. Ronaldo moést het geweer dus wel van schouder veranderen.

Jorge Mendes onderhandelt

En dat heeft hij nu ook gedaan. La Gazzetta dello Sport meldt dat Ronaldo zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes de opdracht heeft gegeven om de onderhandelingen met... Manchester United te openen. Volgens enkele bronnen zou de Portugees in de zomer terugkeren naar zijn oude liefde.

De gesprekken over een spectaculaire terugkeer naar Manchester zijn volop aan de gang. Bij The Red Devils zien ze de komst van Ronaldo alvast volledig zitten, trainer Ole Gunnar Solskjaer op kop. Als alles volgens plan verloopt, speelt CR7 volgend seizoen dus terug in het rode shirt van Manchester United.

Poll: Denk jij dat Ronaldo nog kan schitteren in de Premier League?

TAGS  I  Juventus  I  Real Madrid  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024