‘Anderlecht is niet te stoppen en wil meteen deze 4 transferdeals afronden’

‘Anderlecht is niet te stoppen en wil meteen deze 4 transferdeals afronden’
Zaterdag 24 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht kondigde eerder deze week heuglijk nieuws aan. De Brusselse club gaat binnenkort een kapitaalsverhoging doorvoeren. Het moet RSCA in staat stellen om zijn schulden af te bouwen én om transfers te doen.

Achter de schermen zijn Peter Verbeke, Wouter Vandenhaute, Vincent Kompany en Jos Donvil de ploeg voor volgend seizoen al aan het bouwen. Hun eerste taak? De belangrijkste huurlingen langer aan Anderlecht binden. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Zo is het de bedoeling om Lukas Nmecha (22), Majeed Ashimeru (23), Josh Cullen (25) en Matt Miazga (25) te houden. RSCA zou het viertal liever vandaag dan morgen langer willen vastleggen.

Nmecha topprioriteit

Nmecha is topprioriteit. Anderlecht gaat met Manchester City onderhandelen over een nieuwe uitleenbeurt van één seizoen. De Britse Duitser kopen, lijkt niet mogelijk. Verder zal RSCA ook met Chelsea onderhandelen over Miazga en zal het bij West Ham United aankloppen om de situatie van Cullen te bespreken.

Ashimeru wordt zo goed als zeker de eerste zomeraanwinst van Anderlecht. Paars-wit beschikt over een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro en wil die ook effectief lichten. Pas als deze vier dossiers in orde zijn, zullen Verbeke en co werk maken van andere transfers.

Poll: Denk jij dat Anderlecht volgend seizoen een sterkere ploeg zal hebben?

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea  I  Manchester City  I  Red Bull Salzburg  I  West Ham United  I  voetbal

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022