Telt Club Brugge gevraagde miljoenen neer voor topspeler van KRC Genk?

Telt Club Brugge gevraagde miljoenen neer voor topspeler van KRC Genk?
Donderdag 27 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge wil ook volgend seizoen weer vol voor de landstitel gaan. Het is nu aan CEO Vincent Mannaert en co om een sterke en competitieve kern samen te stellen. Reken maar dat Club deze zomer de nodige transfers gaat doen.

Club Brugge maakt momenteel werk van de komst van nieuwe wingers. In dat kader stak blauw-zwart zijn licht op bij Michel-Ange Balikwisha. Club hoopt de Belgische belofte snel los te weken bij Standard. Het bracht zelfs al een eerste bod uit.

Bij Het Laatste Nieuws werpt men ook de naam van Junya Ito (28) op. De Japanner kende wederom een ijzersterk seizoen bij KRC Genk en is een oude bekende van Club-coach Philippe Clement. De twee werden twee seizoenen geleden kampioen met Genk.

"Zou Clement soms nog dromen over z'n tijd met Junya Ito, de ongrijpbare Japanner van KRC Genk?", vraagt Het Laatste Nieuws zich af. Het antwoord op die vraag is 'ja'. Eerder dit seizoen raakte al bekend dat Clement de 28-jarige Ito maar wat graag naar Jan Breydel zou halen.

10 miljoen

Alleen zou de torenhoge vraagprijs van KRC Genk een obstakel kunnen zijn. De Limburgers hebben immers een transfersom van 10 miljoen euro op het hoofd van Ito gekleefd. Telt Club Brugge de gevraagde miljoenen neer of zet het naast Balikwisha toch in op de komst van nog een andere winger? Time will tell...

Poll: Vind jij dat Club Brugge vol voor Ito moet gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024