Razende Vanhaezebrouck sneert giftig naar Club Brugge

Maandag 26 juli 2021 - 07:30   I   door Redactie

AA Gent ging meteen de boot in tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De Buffalo's verloren met 2-1 bij Sint-Truiden. Hein Vanhaezebrouck was zwaar gefrustreerd achteraf.

Er zat duidelijk meer in voor Gent. De ploeg van Vanhaezebrouck liet meerdere kansen onbenut en kreeg in de slotfase van de wedstrijd geen penalty na handspel. Tot grote frustratie van Vanhaezebrouck, die er achteraf Club Brugge bij sleurde.

"We verdienden altijd meer dan deze nederlaag. Bij sommigen duurt een match 103 minuten, maar hier waren het er maar 93", aldus de Gentse coach. Daarmee verwees hij naar de 15 minuten blessuretijd in Club Brugge-Eupen. Daardoor maakte Club in de 103de minuut nog 2-2 gelijk.