Club Brugge onder zware druk in Champions League: "Vermoeden complot"

Club Brugge onder zware druk in Champions League:
Vrijdag 20 augustus 2021 - 11:00   I   door Redactie

Terwijl de rest van de Belgische ploegen Europees al in actie geschoten is, moet Club Brugge pas in september aan de slag in de groepsfase van de Champions League. Maar de druk is torenhoog.

En dat heeft alles te maken met de slechte prestaties van zowel Antwerp, AA Gent en voor een stuk ook Anderlecht donderdagavond. Daardoor gaat de Belgische coëfficient in Europa nog verder de dieperik in.

En dreigt de landskampioen in 2023 het rechtstreekse ticket voor de Champions League te verliezen. Daardoor komt er nu een enorme druk op de schouders van Club Brugge te liggen om het goed te doen en de noodzakelijke punten te verzamelen.

Somber

Opvallend: omdat de blauw-zwarte supporters ervan uitgaan dat blauw-zwart het Belgische voetbal gaat blijven domineren en dus opnieuw kampioen gaat worden de komende jaren, zien ze het somber in.

Maar zelfs in sombere tijden moet je kunnen blijven lachen, vinden de fans. Zo opperen enkelen dat het een complot is van de rest van de Europees spelende Belgische ploegen om Club Brugge te pesten. Niet serieus bedoeld, maar het is toch maar groen lachen.

 

Poll: Denk jij dat Club Brugge de coëfficient gaat kunnen optrekken in de Champions League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024