Zidane stap dichter bij Manchester United

Zidane stap dichter bij Manchester United
Dinsdag 23 november 2021 - 19:30   I   door Redactie

Manchester United is op zoek naar een nieuwe coach. Na de 4-1 nederlaag tegen Watford afgelopen weekend werd Ole Gunnar Solskjaer bedankt voor bewezen diensten. Er zijn verschillende pistes mogelijk.

Volgens Het Nieuwsblad zijn er 5 kandidaten: Michael Carrick, Mauricio Pochettino, Brendan Rodgers, Erik ten Hag en Zinedine Zidane. Michael Carrick is momenteel coach ad interim bij Man U en moet ervoor zorgen dat zijn ploeg vanavond wint tegen Villareal. Hij is onervaren als hoofdcoach. Brendan Rodgers heeft dan weer een verleden bij aartsrivaal Liverpool. Daarnaast heeft hij ook geen topclubs op zijn palmares staan.

Dan schieten Pochettino, ten Hag en Zidane nog over.
Naar aanleiding van de wedstrijd van PSG tegen Manchester City zei Pochettino dat hij zijn club respecteert en dat wat een andere club doet, hem niet interesseert. Hij is naar eigen zeggen tevreden met PSG, de fans en de stad. Erik ten Hag stelde dan weer in zijn persconferentie dat hij titels wilt winnen met Ajax en dat er geen aanbod kwam vanuit de kant van Manchester.

De weg lijkt zo open te liggen voor Zizou, die een indrukwekkend cv kan voorleggen: 3 Champions League zeges en 2 Spaanse titels. Nog een belangrijk voordeel is dat hij momenteel beschikbaar is. Hij zou dus wel eens de juiste man op de juiste plaats kunnen zijn.

TAGS  I  Manchester United  I  Watford  I  PSG  I  Ajax

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022