Opnieuw onrust bij PSG, Club Brugge ziet het graag gebeuren

Opnieuw onrust bij PSG, Club Brugge ziet het graag gebeuren
Woensdag 24 november 2021 - 15:00   I   door Redactie

Met nog twee speeldagen te gaan in de Champions League-groepsfase is het money-time. Letterlijk en figuurlijk. En dan komt transfernieuws die de rust komt verstoren altijd ongelegen.

Zeker als het om een trainer gaat. Want de geruchten dat Manchester United Mauricio Pochettino wil wegkapen bij PSG na het ontslag van Solskjaer klinken steeds luider. En zijn ook niet onlogisch.

Want de Argentijn zou niet echt gelukkig zijn bij de Parijse topclub met als grootste reden dat hij te weinig inbreng zou hebben als trainer. Al zal hij dat natuurlijk nooit openlijk verklaren.

Op de persconferentie voor de match tegen Manchester City deed hij zijn best om de media van het tegendeel te overtuigen, maar tegelijkertijd liet hij alles open. En dat was best opvallend te noemen.

Makelaars

"Ik lig hier nog tot 2023 onder contract en ben hier erg gelukkig. Maar ik weet hoe het voetbal in elkaar en er zijn altijd geruchten. Ik kan er niet over spreken, uit respect voor de clubs in kwestie. Ik focus me dan ook op PSG."

Weinig overtuigend, zeker omdat ook gefluisterd wordt dat Manchester United ondertussen al zou gesproken hebben met de makelaars van Pochettino. Het voedt de onrust bij PSG alleen maar nadat er ook al geruchten opdoken over matchfixing. Club Brugge ziet het graag gebeuren.

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024