Genk in crisis hoopt op derde mirakel van Bernd Storck

Genk in crisis hoopt op derde mirakel van Bernd Storck
Woensdag 08 december 2021 - 08:30   I   door Redactie

Dinsdag maakte Genk het officieel: Bernd Storck is de nieuwe hoofdtrainer. Hij moet de Limburgers weer naar de top loodsen, maar dat zal allerminst gemakkelijk zijn.

De Limburgers staan momenteel achtste in onze competitie. Ze tellen al vijftien punten minder dan koploper Union en zeven punten minder dan Charleroi, de vierde in de stand. Om play-off 1 te halen, zal Genk snel moeten aanknopen met enkele overwinningen. Storck zal ongetwijfeld ook al naar het programma gekeken hebben: Rapid Wien, Gent, Charleroi, Antwerp.

Storck staat ervoor bekend om ploegen in crisis erbovenop te helpen. In 2018 nam hij het roer over bij Moeskroen, dat troosteloos laatste stond. De Duitser loodste hen naar de middenmoot en klopte daarbij Club Brugge en ... Genk. In hetzelfde jaar trok hij naar Cercle, dat ook laatste stond met 3 op 30. Ook daar wist hij Cercle nog nipt in eerste klasse te houden.

Poll: Zal Genk dit seizoen play-off 1 halen?

TAGS  I  Genk  I  Club Brugge  I  Moeskroen  I  Cercle Brugge  I  Union  I  Charleroi  I  Rapid Wien  I  Gent  I  Antwerp

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023