Déze opvallende insider tipte Monaco over Philippe Clement

Déze opvallende insider tipte Monaco over Philippe Clement
Zaterdag 01 januari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Dat Philippe Clement op vertrekken staat bij Club Brugge is op zich niet zo verrassend, dat hij bij AS Monaco aan de slag gaat gaan dan weer wel. En dat is geen toeval.

Er zijn uiteraard de uitstekende resultaten die Clement de afgelopen jaren geboekt heeft. Drie titels op rij, eentje met KRC Genk en twee opeenvolgende met Club Brugge, dat spreekt voor zich. En ook in Europa liet de Antwerpenaar zich opvallen met de fantastische start in de Champions League.

Maar er is nog één bepaalde reden waarom AS Monaco zijn vizier op Clement heeft laten vallen. En die reden heet Pascal De Maesschalck. De man was jarenlang hoofd jeugdopleiding bij Club Brugge vooraleer hij afgelopen zomer weggekaapt werd door... Monaco.

In die functie was De Maesschalck bij de Franse topclub uitstekend geplaatst om niet alleen de tip te geven, maar ook toelichting bij de kwaliteiten van Clement als trainer. Voeg daar nog het inzicht van Paul Mitchell aan toe als technisch directeur van Cercle Brugge én AS Monaco en de puzzel is compleet.

Poll: Denk je dat Clement een goede match is met Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022