Lior Refaelov kan het niet laten en stuurt waarschuwing naar Club Brugge

Lior Refaelov kan het niet laten en stuurt waarschuwing naar Club Brugge
Dinsdag 11 januari 2022 - 19:30   I   door Redactie

De competitie gaat dit weekend weer van start. Anderlecht pakte 16 op 18 en lijkt ondertussen een uitdager van Union en Club Brugge voor de titel. Ook Lior Refaelov is overtuigd van de kwaliteiten bij paars-wit.

Bij de start van de competitie had Anderlecht het nochtans moeilijk. Vincent Kompany roteerde regelmatig en met verschillende nieuwe spelers was dat allesbehalve ideaal. Na een twijfelachtige start wist paars-wit zich in de top drie te knokken. Met goed voetbal en veel doelpunten.

"Voor mezelf en de ploeg was het hetzelfde: we moesten weer van nul beginnen", zei Refaelov bij Het Laatste Nieuws. "Vincent wilde dezelfde filosofie introduceren van het seizoenseinde, maar hij had veel nieuwe spelers. Als je ziet hoe veel vooruitgang we intussen al geboekt hebben... Geloof me: we gaan nog beter worden."

Geoliede machine

Dat doet enkel het beste vermoeden in aanloop naar de titelstrijd. Club Brugge zag met Philippe Clement zijn trainer vertrekken naar AS Monaco. Alfred Schreuder moet ervoor zorgen dat Club weer een geoliede machine wordt. De druk ligt enorm hoog voor de nieuwe coach.

Poll: Vind je dat Refaelov meer respect moet hebben voor Club en Antwerp?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Union  I  AS Monaco

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024