'Situatie escaleert plots: Eden Hazard laat bom ontploffen bij Real Madrid'

'Situatie escaleert plots: Eden Hazard laat bom ontploffen bij Real Madrid'
Dinsdag 08 februari 2022 - 17:00   I   door Redactie

Carlo Ancelotti verbaast iedereen week na week met zijn opstelling bij Real Madrid. Er is amper plaats voor Rode Duivel Eden Hazard en dat begint het bestuur de keel uit te hangen.

Afgelopen weekend speelde de Koninklijke tegen Granada. Hazard begon opnieuw op de bank, maar viel wel gretig in. Ancelotti gaf zelf eerder al aan dat de winger ondertussen fysiek helemaal in orde is. Het bestuur fronst de wenkbrauwen.

In 2019 betaalde Real nog 115 miljoen euro voor de Rode Duivel. Ondertussen is zijn marktwaarde gezakt naar amper 18 miljoen euro. Als de Spaanse grootmacht hem nog zou willen verkopen aan een degelijke prijs, moet hij meer speelminuten krijgen.

Volgens El Chiringuito zijn ze bij het bestuur allerminst tevreden met de manier waarop Ancelotti met onze landgenoot omgaat. Zij willen dat de coach hem meer laat spelen, maar de Italiaan heeft altijd wel een uitleg. Ook deze keer komt hij met een opvallende reden.

Champions League

Zo zou hij aangegeven hebben dat Hazard momenteel weinig speelt om hem te sparen voor de belangrijke Champions League-wedstrijden. Volgende week dinsdag trekt Real naar het Parc des Princes. Als we de coach mogen geloven, kunnen we Hazard dan dus aan het werk zien.

Poll: Denk jij dat Hazard tegen PSG zal starten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  PSG  I  Granada

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024