Olivier Deschacht ziet één pijnpunt bij Anderlecht: "Absoluut niet het geval"

Olivier Deschacht ziet één pijnpunt bij Anderlecht:
Dinsdag 15 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht staat momenteel vierde. De eerstvolgende in de stand AA Gent heeft al vijf punten minder dan paars-wit. Een plek in de Champions' Play-offs is de ambitie.

Toch zijn ze allesbehalve zeker van een plek in de top vier. Met KRC Genk, Charleroi, AA Gent en Antwerp komen er nog zware tegenstanders aan. Olivier Deschacht denkt wel dat Anderlecht zijn plek in de top vier gewoon zal behouden.

"Het is een rollercoaster", aldus Deschacht bij Krant van West-Vlaanderen. "Maar toch denk ik dat het goed komt. Al gaan ze er toch tot de laatste speeldag moeten voor knokken. Charleroi, Genk en Gent komen er nu toch aan. Ze gaan toch niet op hun lauweren mogen rusten, of hoe zeg je dat?"

"Want ik heb de indruk dat ze zich al te zeker voelen van hun vierde plaats en dat is absoluut het geval niet", sloot de ex-Anderlecht-speler af. Genk, Charleroi en Gent strijden alle drie nog voor een plekje bij de top vier. Antwerp zal er dan weer alles aan doen om Anderlecht een uppercut te geven in de titelstrijd.

Poll: Zal Anderlecht bij de top vier eindigen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Charleroi  I  AA Gent

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024