Marc Overmars laat al meteen uitgelezen mogelijkheid schieten bij Antwerp

Marc Overmars laat al meteen uitgelezen mogelijkheid schieten bij Antwerp
Donderdag 24 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Antwerp stelde Marc Overmars aan als technisch directeur. Hij werd nochtans amper zes weken ervoor ontslagen bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag. Beide partijen kregen al heel wat kritiek over zich heen.

Tijdens de persconferentie liet Marc Overmars de kans liggen om zijn excuses aan te bieden. "Ik wil de Ajax-bladzijde achter mij laten. Mijn vertrek was heel spijtig. Ik moet daar doorheen en verder", zei de Nederlander toen. Ook CEO Sven Jaecques ging er liever niet te diep op in.

De Nederlandse analist Ronald de Boer vindt dat Overmars dat anders had moeten aanpakken. "Dit was een uitgelezen mogelijkheid voor hem om zich uit te spreken over de situatie en dat heeft hij niet echt gedaan", vertelde hij bij Ziggo Sport.

"Heeft hij bijvoorbeeld toenadering gezocht naar de dames en zijn oprechte excuses aangeboden? Dat had hij kunnen vertellen", aldus de Boer. René van der Gijp heeft het dan weer moeilijk met de timing. "Als je al na twee weken met een andere club gaat praten, dat vind ik wel héél snel", besloot hij.

Poll: Had hij van zijn persconferentie gebruik moeten maken om zijn excuses aan te bieden?

TAGS  I  Ajax  I  Antwerp

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024