Problemen blijven maar aanhouden bij Antwerp: "De Bosuil wordt bezoedeld"

Problemen blijven maar aanhouden bij Antwerp:
Vrijdag 25 maart 2022 - 07:00   I   door Redactie

Antwerp veroorzaakte heel wat ophef met de aanstelling van Marc Overmars. De Nederlander werd enkele weken geleden ontslagen bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag.

Op de persconferentie werden er logischerwijs heel wat vragen over afgevuurd, maar een uitgebreid antwoord kwam er nooit. Ook dat leverde Antwerp en Overmars heel wat kritiek op. Sponsors beginnen zich zelfs terug te trekken. Hét moment voor de Great Old om met een officieel statement te komen.

Beter laat dan nooit, maar dat wordt niet door iedereen zo opgevat. "De Bosuil wordt nu bezoedeld door de aanstelling van een man, naar wie nog steeds een onderzoek loopt wegens overschrijdend seksueel gedrag, maar die desondanks repte over een nieuw begin", schreef sportjournalist Edwin Struis in zijn column voor de Nieuwe Revu.

"Zes weken nadat hij met de staart tussen de benen - om over een ander lichaamsdeel maar te zwijgen - de Arena via de achterdeur heeft verlaten, begint Overmars fris en fruitig aan een nieuwe klus", ging hij verder. "Alsof er niets voorgevallen is, hooguit een bedrijfsongelukje. Het moreel verval van de voetbalsport is onstuitbaar."

Poll: Vind jij het fout van Antwerp dat ze Overmars zo snel hebben binnengehaald?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024