Het ergste moet nog komen: Club Brugge heeft nieuw probleem met Noa Lang

Het ergste moet nog komen: Club Brugge heeft nieuw probleem met Noa Lang
Zondag 27 maart 2022 - 12:45   I   door Redactie

Het is al wat geweest met Noa Lang bij Club Brugge het afgelopen seizoen. Maar het kan helaas voor blauw-zwart nog wat erger worden.

Want er zit nog een groot probleem aan te komen. Het is te zeggen: het probleem is er al. En dat is dat de Nederlandse flankaanvaller niet meer aan spelen toekomt. Alfred Schreuder kiest immers resoluut voor Adamyan als tweede spits achter De Ketelaere.

In combinatie met het nukkige gedrag van Lang van de voorbije weken en maanden heeft dat een effect op de marktwaarde van de flankaanvaller. En daar zijn ze bij Club Brugge als de dood voor. Want het idee was om van hem de recordtransfer te maken.

Zeker na zijn tweede plaats op de Gouden Schoen in januari was de verwachting dat de transfersom die de Bruggelingen voor Lang zouden vangen de dertig miljoen euro die Bayer Leverkusen voor Odilon Kossounou gaf zou overschrijden.

Bank

Maar daar mag nu meer dan één vraagteken achter geplaatst worden. Want de marktwaarde van Lang blijft achteruitgaan. En hoe langer hij op de bank blijft, hoe erger het dreigt te worden. Misschien dat sommige clubs daardoor zelfs afhaken. Zo dreigt iedereen te verliezen.

Poll: Denk je dat Lang het transferrecord zal breken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024