'Club Brugge wacht af: Supporters keren zich verrassend tegen toptalent'

'Club Brugge wacht af: Supporters keren zich verrassend tegen toptalent'
Zaterdag 09 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge maakt zich op voor de titelstrijd. Met 21 op 21 lijken ze op het juiste moment in vorm om Union het vuur aan de schenen te leggen. Bij het bestuur zijn ze tegelijk ook bezig met volgend seizoen.

Zo zijn Vincent Mannaert en co. overtuigd van de 19-jarige Bjorn Meijer. Een bod van vier en een half miljoen euro werd van tafel geveegd door FC Groningen. Het toptalent zou zelf zijn zinnen ook gezet hebben op een transfer naar Club en dat wordt hem niet in dank afgenomen bij de Nederlandse supporters.

Hij kreeg blijkbaar heel veel felle reacties op sociale media. Zijn trainer Danny Buijs nam het op voor de jonkie. "Ik hoop dat als iedereen zijn verstand gebruikt zijn wens begrijpt", citeerde Voetbal International. "Met de berichten die Bjorn op sociale media ontvangt heb ik grote moeite. Dat gun ik hem niet."

Zo lijkt het verhaal tussen FC Groningen en Bjorn Meijer helemaal over. Bij Club Brugge zullen ze het uiteraard graag horen. De kans wordt zo nóg wat groter dat we Meijer volgend seizoen op de Belgische velden aan het werk zullen zien.

Poll: Denk jij dat Bjorn Meijer volgend seizoen een Club-speler is?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen  I  Union

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024