Brugse sterkhouder Andreas Skov Olsen waarschuwt Carl Hoefkens nu al

Brugse sterkhouder Andreas Skov Olsen waarschuwt Carl Hoefkens nu al
Donderdag 02 juni 2022 - 12:45   I   door Redactie

Club Brugge staat met Carl Hoefkens voor een geweldige uitdaging volgend seizoen. De grote vraag is hoe de spelersgroep zal omgaan met de nieuwe trainer.

Want de blauw-zwarte spelerskern mag dan als 'braaf' bestempeld worden. Dat wil niet zeggen dat er geen persoonlijkheden in zitten met elk hun eigen ambities. En die wel eens vervelend zouden kunnen worden als het niet naar hun zin loopt.

Aan Hoefkens om dat allemaal te managen. Hij zal alleszins rekening moeten houden met Andreas Skov Olsen. Tijdens de laatste maanden zowat de meest bepalende figuur bij de Bruggelingen en met zijn goals en assists een groot aandeel in de titel.

De Deen liet zich bij de nationale ploeg uit over zijn positie bij Club Brugge en het feit dat hij zich bij Denemarken veel offensiever kan uitleven dan bij blauw-zwart onder de voormalige trainer Alfred Schreuder.

Offensief

Daarbij stuurde de flankaanvaller Hoefkens meteen een duidelijke boodschap. "Bij Club Brugge heb ik meer defensieve taken dan bij Denemarken", aldus Skov Olsen bij Tipsbladet. "Ik ben een offensief ingestelde speler. Ik wil mijn energie zoveel in aanvallen steken."

Poll: Vind je dat Skov Olsen zich bij Club meer offensief moet kunnen uitleven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Denemarken

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024