‘Mokerslag voor Club Brugge: Casper Nielsen zegt ja tegen buitenlandse club'

‘Mokerslag voor Club Brugge: Casper Nielsen zegt ja tegen buitenlandse club'
Zondag 12 juni 2022 - 10:00   I   door Redactie

Terwijl de aandacht van de Belgische voetbalfans naar de Rode Duivels gaat, werken de Belgische (top)clubs in de schaduw verder.

Al lukt dat net zoals bij de Rode Duivels niet altijd even goed. Vraag dat maar aan Club Brugge. De landskampioen leek lange tijd goed op weg om de transfer van Casper Nielsen af te ronden, maar dat dossier wordt alsmaar moeilijker.

Met Nielsen zelf is er geen enkel probleem. De Deen wel zelf graag Union verruilen voor blauw-zwart, maar het feit dat de Brusselaars de omstreden Mogi Bayat inschakelden om de deal af te ronden zet alles op de helling.

Zo lijkt Club Brugge een zware opdoffer te moeten verwerken, zeker nu er nog meer slecht nieuws is. Want schrijft Het Nieuwsblad: "Casper Nielsen zelf staat open voor Club Brugge, maar ook het buitenland schrikt hem niet af."

Qatar

"Hij wil wel een club waar hij voldoende kan spelen: hij heeft van het WK met Denemarken een doelstelling gemaakt. De ­speler zelf denkt dat hij sowieso niet naar Qatar zal kunnen als hij bij Union blijft, ondanks het vooruitzicht op Europees voetbal."

Poll: Denk je dat Club Brugge Nielsen nog zal binnenhalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Union

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024