'Wat?!: "Plan B van de voetbalbond als vervanger Martinez heet... Kompany"

'Wat?!:
Dinsdag 14 juni 2022 - 11:00   I   door Redactie

Het is opvallend hoeveel trainerswissels er in het tussenseizoen worden doorgevoerd. En ook bij de Rode Duivels is er veel speculatie.

Want nu de kritiek op Roberto Martinez steeds luider begint te klinken, stellen velen zich de vraag of het nog wel zin heeft om met de Spanjaard door te gaan tot en met het WK. Uit vrees dat het toernooi een afknapper zal worden.

Maar Het Laatste Nieuws verraste dinsdag door naar buiten te brengen dat de voetbalbond integendeel het na het WK aflopende contract van de bondscoach wil verlengen. Kwestie van de continuïteit te bewaren.

En de krant deed er meteen nog een straffe onthulling bovenop. "Even werd gedacht aan een plan B, dat naar de naam Vincent Kompany luisterde, maar die wordt eerstdaags officieel voorgesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Burnley."

Verdiensten

Het zou alleszins een meer dan spraakmakende trainerswissel geweest zijn. Want hoe je het ook draait of keert, Kompany heeft ondanks zijn grote verdiensten behoorlijk wat tegenstanders. Maar misschien dat het er later nog van komt.

Poll: Zou jij Kompany een goede bondscoach vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Burnley

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024