Romelu Lukaku meteen na zijn transfer naar Inter al serieus in de problemen

Romelu Lukaku meteen na zijn transfer naar Inter al serieus in de problemen
Woensdag 22 juni 2022 - 22:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku is dolblij met zijn terugkeer naar Inter. Hij zou zelfs in tranen zijn uitgebarsten nadat zijn transfer officieel was.

Toch is niet iedereen zo blij. Bij de fans zijn ze zijn plotse vertrek naar Chelsea vorig jaar nog niet vergeten. Lukaku dreigt snel onder vuur te geraken bij zijn nieuwe club.

Supportersclub Inter Curva Nord Milano - CN69 - komt met een duidelijke boodschap voor de Rode Duivel.  "Curva Nord steunt Inter en zal geen bezwaar maken tegen de speler (ondanks het gedrag van afgelopen zomer). Daarom moet niemand hem gaan verwelkomen met sjaals of spandoeken. Alles wat in de toekomst voor hem zal worden gedaan, zal hij moeten verdienen met nederigheid en zweet op het veld."

"Laat het ook voor iedereen duidelijk zijn dat wij nooit tegen Lukaku zullen juichen als hij weer het Inter-shirt draagt. We nodigen echter alle Inter-fans uit om ook niet in de omgekeerde val te trappen, om meteen kwijlend achter hem aan te lopen. Wij hebben kennis genomen van het verraad van Lukaku en waren zeer ziek", klinkt het nog.

Poll: Denk jij dat Lukaku snel de Inter-harten weer zal veroveren?

TAGS  I  Inter

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022