‘Antwerp en Club Brugge krijgen verrassend nieuws over begeerd transfertarget’

‘Antwerp en Club Brugge krijgen verrassend nieuws over begeerd transfertarget’
Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00   I   door Redactie

De transfermarkt sluit binnen twee weken. Hoog tijd voor de Belgische topteams om nog een aantal nieuwe spelers aan te trekken. Zeker Club Brugge, maar ook Antwerp, kan nog versterking gebruiken.

Daarvoor zouden ze hun pijlen kunnen richten op een oud transfertarget. Leeds United zou namelijk in gesprek zijn met FC Zürich om Wilfried Gnonto over te nemen. De Italiaanse tiener staat gekend als enorm talent in eigen land.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de deal nog niet rond, maar zou Leeds wel concrete interesse in de Italiaan hebben. Dat hadden ook Club Brugge en Antwerp, maar het gevraagde transferbedrag van 8 miljoen euro bleek te hoog.

Vorige week bevestigde Gianluca Di Marzio, een andere transferexpert, dat Leeds een bod van 4 à 5 miljoen euro had uitgebracht. Dat is toch een heel pak lager dan de gevraagde 8 miljoen euro én is waarschijnlijk ook de reden dat de Italiaan nog niet in Engeland is.

Belgische opties

Fabrizio Romano voegt er nog aan toe dat Leeds-coach Jesse Marsch niet vindt dat Gnonto klaar is voor de Premier League. “Het zou met Gnonto meer een langetermijnproject zijn”, aldus de trainer van Leeds. Dat moet als muziek in de oren van Antwerp en Club Brugge klinken.

Een huurcontract lijkt namelijk tot de opties te behoren. Daarvoor zal Leeds Gnonto wel eerst definitief moeten overnemen. Zo niet, dan zou het ook kunnen dat Antwerp of Club zelf het pad van een definitieve overname probeert te bewandelen.

Poll: Zou jij Gnonto aantrekken mocht je Club of Antwerp zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Leeds United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024