Johan Boskamp is bijzonder hard voor Club en Anderlecht: “Blijf op honger zitten”

Johan Boskamp is bijzonder hard voor Club en Anderlecht: “Blijf op honger zitten”
Zaterdag 10 september 2022 - 16:30   I   door Redactie

Wanneer Johan Boskamp aan het woord komt weet je dat er geen blad voor de mond genomen wordt. Dat was ook nu weer het geval in zijn wekelijkse column over het Belgische voetbal.

Bij Het Belang van Limburg blikt Boskamp terug op de prestaties van de Belgische ploegen in Europa: “De resultaten zijn schitterend. Maar het voetbal? Ik denk niet dat er veel neutrale voetballiefhebbers zijn die de wedstrijd tussen Club en Leverkusen hebben uitgekeken. Allemaal weggezapt”, is Boskamp hard voor de landskampioen.

Het belangrijkste blijft voor Boskamp weliswaar dat Club Brugge gewonnen heeft. Maar ook de paars-witte recordkampioen blijft niet gespaard: “Hetzelfde geldt voor Anderlecht. Het was niet om aan te gluren tegen Silkeborg, maar die drie punten pakken ze hen niet meer af.”

Ondanks het minder aantrekkelijke voetbal wil de Nederlander een kanttekening bij zijn uitspraken maken: “Als ze goed spelen en toch verliezen lopen we ook allemaal te zeiken. Of niet soms?” Het besluit van Boskamp staat dan ook vast: “Allemaal goeie resultaten, maar voetballend bleef ik op mijn honger zitten.”

Uitzondering

Union heeft het natuurlijk wel hartstikke goed gedaan in Berlijn”, vervolgt Boskamp. “En over Molde kan je lacherig doen, maar dat is echt een goeie ploeg hoor. Met een nul-nulletje mogen ze bij Gent tevreden zijn”, concludeert de analist.

Poll: Wat vind jij het beste voor Club en Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Union  I  AA Gent

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022