Hans Vanaken heeft heel duidelijke mening over een bepalende nieuwkomer bij Club

Hans Vanaken heeft heel duidelijke mening over een bepalende nieuwkomer bij Club
Maandag 12 september 2022 - 13:00   I   door Redactie

Hans Vanaken en Club Brugge lijken in de laatste paar wedstrijden helemaal onder stoom te komen. Met een (stevig) veredeld B-elftal wist de landskampioen met drie punten terug te keren uit het verzopen Seraing.

Carl Hoefkens liet zaterdag heel wat grote namen rusten tegen Seraing. Dinsdag staat het duel tegen Proto namelijk op het programma en daar wil de trainer zijn manschappen zo fris mogelijk het veld zien betreden. Een aantal namen kregen weliswaar geen rust, zo speelde Hans Vanaken bijvoorbeeld de voltallige negentig minuten mee.

De kapitein van Club zag voor het eerst Roman Yaremchuk aan de aftrap verschijnen. De Oekraïner was in de wedstrijd tegen Seraing goed voor twee assists en wist eerder tegen Cercle Brugge zijn eerste goal al binnen te prikken. Vanaken spreekt dan ook vol lof over Yaremchuk: “Maar we hebben de beste Yaremchuk nog niet gezien”, is Vanaken bemoedigend.

Ondanks de sterke start van de Oekraïner, wil Vanaken hem dus graag nog beter zien worden: “Hij is hier nog maar pas en moet zich nog wat aanpassen aan ons systeem.” Maar de aanvoerder durft wel met zekerheid te zeggen dat Yaremchuk het in zich heeft: “Hij heeft alleszins de kwaliteiten om het goed te doen bij Club: dat heeft hij in het verleden al getoond.”

Poll: Denk jij dat Yaremchuk dit seizoen meer dan 20 keer zal scoren voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto  I  Seraing

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024