‘Ex-Anderlecht-trainer Felice Mazzu én assistenten kunnen per direct aan de slag’

‘Ex-Anderlecht-trainer Felice Mazzu én assistenten kunnen per direct aan de slag’
Donderdag 27 oktober 2022 - 12:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht schoof maandag trainer Felice Mazzu aan de kant. (Ex-)beloftencoach Robin Veldman heeft de rol van T1 overgenomen.

Voor Felice Mazzu hoeft dat weliswaar niet te betekenen dat we hem dit seizoen niet meer aan het werk zullen zien in de Jupiler Pro League. Volgens La Dernière Heure is hij de topprioriteit van Sporting Charleroi.

De Zebra’s namen vorige week afscheid van trainer Edward Still en zijn nog steeds op zoek naar een opvolger. Mazzu trainde Charleroi — met succes — van 2013 top 2019. Naast Mazzu zouden er nog enkele assistenten de overstap naar Charleroi kunnen maken.

Sandro Salamone — de videoanalist van Mazzu — heeft zich al aangeboden als assistent bij de Zebra’s. Samba Diawara en Guillaume Gillet moeten nog beslissen waar hun toekomst ligt. Ze kunnen namelijk ook aan de slag bij de Futures van Anderlecht.

Mazzu

Mazzu zou dus meteen nadat hij door Anderlecht aan de kant geschoven is, weer aan de slag kunnen gaan bij Charleroi. De Waalse club zou hem weliswaar de tijd willen geven om zijn ontslag te verwerken. Frank Defays blijft dus wellicht nog (even) ad interim trainer bij de Zebra’s.

Poll: Zal Mazzu de trainer van Charleroi worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sporting Charleroi

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023