Club-bestuur slikt bittere pil: Déze verschoppeling doet alle monden openvallen

Club-bestuur slikt bittere pil: Déze verschoppeling doet alle monden openvallen
Zaterdag 05 november 2022 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge is aan een uitstekend seizoen bezig. Ze wisten zich voor het eerst te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League.

Deze zomer was er heel wat te doen rond de transfers van Club Brugge. De landskampioen zocht naar een nieuwe spits en trok uiteindelijk Roman Yaremchuk aan voor 16 miljoen euro. Yaremchuk was weliswaar niet hun eerste keuze.

De jonge Rasmus Hojlund besloot om naar Atalanta Bergamo te trekken. Een andere speler die bijna getekend had bij blauw-zwart was Vedat Muriqi. Er was sprake van een transferbedrag van 11 miljoen euro.

Club vond zijn testen weliswaar niet voldoende en de transfer knapte af. Muriqi besloot dan maar om naar RDC Mallorca te trekken. Daar was hij dit seizoen al goed voor 6 goals in 10 wedstrijden. De laatste drie matchen die hij speelde wist hij keer op keer te scoren.

Bittere pil

Dat is toch een bittere pil om te slikken voor het bestuur van Club Brugge. Zeker als je ziet hoe recordtransfer Roman Yaremchuk het momenteel doet. Wellicht dat ze toch al wat spijt hebben dat ze niet voor Muriqi gegaan zijn.

Poll: Zou jij Muriqi (+ 5 miljoen euro) inwisselen voor Yaremchuk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio  I  RDC Mallorca

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024