Anderlecht-coach Brian Riemer maakt cruciale fout en zorgt meteen al voor problemen

Anderlecht-coach Brian Riemer maakt cruciale fout en zorgt meteen al voor problemen
Vrijdag 20 januari 2023 - 20:15   I   door Redactie

Het lijkt niet uit te maken wie er aan het roer staat bij Anderlecht, de miserie blijft maar aanhouden.

En de eens zo trotse club blijft maar verder wegzakken. Daar kan voorlopig ook Brian Riemer niets aan veranderen. En de Deen zegt de dingen ook zoals hij ze ziet. Met name dat de kans wel degelijk bestaat dat paars-wit gaat degraderen.

Maar dat wordt de coach allerminst in dank afgenomen. In Het Laatste Nieuws vinden ex-trainers Aad de Mos en Hugo Broos dat Riemer daarmee een cruciale fout maakt. "Het is gewoon een slecht signaal", zegt Broos daarover. Pas op, ik begrijp hem wel hé."

"Maar dat wil niet zeggen dat je dat als coach ook moet benoemen. Meer nog - tot de allerlaatste seconde mag je daar gewoon niet over praten", benadrukt hij. "Want wat denken die spelers nu? 'Tiens, de trainer gelooft er zelf precies niet in.' Dat is nefast."

Manier waarop

De Mos: "Ik stel me ook de vraag of hij het zo had moeten benoemen. De manier waarop komt nu niet over. Ik zie een trainer die niet weet hoe het Belgisch voetbal in mekaar zit, of waar Anderlecht voor staat. Dat is een gebrek aan respect voor het Belgisch voetbal."

Poll: Vind jij dat Riemer dit mocht zeggen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  Seraing

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024