Bookmaker zet play-offs in met voorspelling over Club, Genk en AA Gent

Bookmaker zet play-offs in met voorspelling over Club, Genk en AA Gent
Vrijdag 28 april 2023 - 10:30   I   door Redactie

De reguliere competitie is nog maar afgelopen of daar starten de play-offs al. En daar speelt bookmaker Unibet gretig op in.

De bookmaker biedt namelijk alle soorten weddenschappen aan voor de wedstrijden die dit weekend gepland staan op de eerste speeldag. Met enkele bijzonder interessante affiches.

Wint AA Gent zijn openingsmatch tegen Westerlo?

Iedereen is natuurlijk benieuwd of AA Gent de klap van het missen van play-off 1 zal kunnen te boven komen. Dat zal vrijdag al blijken tegen Westerlo. Met een winstkans van 1.58 tegen tegenover 5.55 ziet Unibet de Buffalo's nog altijd als topfavoriet.

Zal Club Brugge kunnen stunten op het veld van KRC Genk?

Er wordt natuurlijk met veel interesse uitgekeken naar de prestatie van Club Brugge op verplaatsing bij KRC Genk. Zal blauw-zwart het beetje hoop op de titel levendig houden of is het meteen afgelopen? Unibet ziet het met een winstkans van 3.10 tegenover 2.25 somber in voor Club.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Denk jij dat Club zal kunnen winnen op Genk?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024