‘Blauw-zwarte transfer in stroomversnelling na bod van vijftig miljoen euro’

‘Blauw-zwarte transfer in stroomversnelling na bod van vijftig miljoen euro’
Maandag 01 mei 2023 - 15:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart zijn ze nog aan het bekomen van de opdoffer in de openingswedstrijd van de Champions’ play-off. Voor de match werd er bij Club nog over de titel gesproken, maar die ambities lijken opgeborgen te mogen worden.

Ze tellen inmiddels namelijk een achterstand van elf punten op KRC Genk. Achter de schermen zijn ze zich intussen voor aan het bereiden op volgend seizoen. Ze zouden bijvoorbeeld al een mondeling akkoord hebben met Inter over de transfer van Tajon Buchanan.

De Canadees zou voor vijftien miljoen euro de overstap naar Italië maken. Maar het feit dat er nog geen overeenkomst getekend is, heeft alles te maken met Denzel Dumfries. De Nederlandse Inter-speler moet van de hand gedaan worden vooraleer de Italianen Buchanan vast kunnen leggen.

Club kreeg maandag volgens Fichajes goed nieuws over het transferdossier. De Duitse grootmacht Bayern München wil Dumfries namelijk graag het hof maken. Ze zijn bereid om vijftig miljoen euro neer te tellen voor de Nederlander. Eens die overstap rond is, kan Buchanan zijn contract bij Inter tekenen.

Poll: Zal jij Buchanan volgend seizoen missen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Inter

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024