‘Anderlecht wil op déze onverwachte manier toptransfer Club dwarsbomen’

‘Anderlecht wil op déze onverwachte manier toptransfer Club dwarsbomen’
Zaterdag 06 mei 2023 - 14:00   I   door Redactie

Heel wat Belgische topclubs zijn zich al bezig aan het houden met de voorbereidingen op volgend seizoen. Anderlecht - dat zijn seizoen een tweetal weken geleden tot een einde zag komen - is er daar zeker één van.

Onder meer op de transfermarkt staat Fredberg en co. een drukke zomer te wachten. Eén van de spelers die mag vertrekken bij een goed bod is Amir Murillo. De 27-jarige Panamees zijn entourage is volop bezig met een nieuwe club voor hem te zoeken.

In Centraal-Amerika menen enkele nieuwskanalen namelijk te weten dat Murillo bij een opvallend team is aangeboden door zijn entourage: het Italiaanse Inter. Dat is de ploeg die momenteel dicht bij een akkoord lijkt te staat met Club over Tajon Buchanan, ook een rechtsback.

De kans lijkt klein dat Inter zowel Buchanan als Murillo wil aantrekken. De Italianen flirten ook al bijzonder lang met de Canadees, maar Murillo is natuurlijk wel een goedkopere optie. Aangezien Inter best wat financiële zorgen kent, zouden ze mogelijk toch eens met de entourge van Murillo in gesprek gaan.

Poll: Wie is volgens jou de beste rechtsback?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Inter

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024