Paars-witte fans huiveren: ‘Kindermans kan RSCA déze zomer verlaten’

Paars-witte fans huiveren: ‘Kindermans kan RSCA déze zomer verlaten’
Zondag 07 mei 2023 - 11:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn er - buiten het A-team - heel wat dingen waar ze trots op mogen zijn. Hun vrouwenteam werd bijvoorbeeld kampioen en in het Futsal staan ze in de halve finale van de Champions League.

De RSCA Futures wisten zich dan weer te plaatsten voor de promotie play-offs in de Challenger Pro League. Eén van de drijvende krachten binnen de succesvolle jeugdwerking is Jean Kindermans. Hij is al jarenlang het hoofd van de jeugdopleiding. Een aantal maanden geleden kreeg hij zijn opzeg, maar CEO Fredberg zou hem toch aan boord willen houden.

Kindermans zal weliswaar moeten inleveren op zijn loon en de onderhandelingen lijken niet echt te vlotten. In de wandelgangen doet er nu een opvallend gerucht de ronde. Het Nederlandse Ajax - dat afgelopen seizoen heel wat problemen kende - zou Kindermans hoog op de verlanglijst hebben staan.

In Amsterdam zal hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali deze zomer vertrekken en ze zien in Kindermans naar verluidt de gedroomde opvolger. Dat zou natuurlijk niet alleen een mooie uitdaging kunnen zijn voor Kindermans, maar geeft hem ook een extra troef in de onderhandelingen met paars-wit. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Kindermans een nieuw contract tekenen bij RSCA?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024