OFFICIEEL: Anderlecht haalt déze oude bekende per direct terug naar Brussel

OFFICIEEL: Anderlecht haalt déze oude bekende per direct terug naar Brussel
Zondag 14 mei 2023 - 09:00   I   door Redactie

Bij paars-wit zijn ze zich al volop aan het voorbereiden op volgend seizoen. Hun seizoen is inmiddels al enkele weken afgelopen en er wordt verwacht dat er deze zomer heel wat zal veranderen.

Op de transfermarkt zijn er natuurlijk heel wat targets die Fredberg al warm probeert te maken voor een overstap naar de recordkampioen. Er worden ondertussen ook al contracten ondertekend. Zaterdag pakte de 18-jarige Joël Kana bijvoorbeeld uit met het nieuws dat hij de overstap naar Neerpede maakt.

Joël is de broer van publiekslieveling Marco Kana en ook hun jongere broer Cresus (11) speelt in Brussel. Joël speelde eerder al bij paars-wit en keert dus terug naar het oude nest. Hij is net als zijn oudere broer een verdedigende middenvelder die ook rechts in een driemansdefensie uitgespeeld kan worden.

De kans is groot dat hij volgend seizoen zijn opwachting mag maken bij de RSCA Futures, waar er een aantal spelers zullen vertrekken. Joël maakt de overstap van OHL, waar hij afgelopen seizoen bij de U18 in actie kwam. Hij poseerde op Instagram met Kindermans en zijn familie om het nieuws aan te kondigen: "Ik ben terug thuis."

Poll: Vind jij dit een goede transfer van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL  I  RSCA Futures

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024