Na affaire met Ine Beyen: Ruben Van Gucht zet Blanka Vlasic opnieuw voor schut

Na affaire met Ine Beyen: Ruben Van Gucht zet Blanka Vlasic opnieuw voor schut
Zondag 01 oktober 2023 - 09:00   I   door Redactie

Ruben Van Gucht wordt beschuldigd van herhaaldelijke ontrouw aan zijn vrouw Blanka Vlašić. Een recente onthulling in het tijdschrift Dag Allemaal onthulde dat hij een langdurige seksuele affaire zou hebben gehad met zijn collega Ine Beyen en mogelijk andere minnaressen heeft gehad.

Opmerkelijk is dat Van Gucht, ondanks deze beschuldigingen van overspel, openlijk beelden deelde op zijn Instagram-account waarop hij te zien is met een van zijn minnaressen, Charlotte, de ex-vriendin van Adriaan Van den Hoof. Ze deelden zelfs een hond genaamd Mowgli, waarover ze vorig jaar trots berichtten op sociale media.

Nu, na de onthullingen over zijn ontrouw, heeft Van Gucht opnieuw beelden van Mowgli op Instagram gedeeld, samen met twee andere honden. Deze actie wordt gezien als een provocatie en heeft hoogstwaarschijnlijk een pijnlijke impact op zijn vrouw Blanka, die eerder een foto plaatste met hun zoontje Mondo.

Een insider merkte op: "Hij verbergt zijn veroveringen zelfs niet, hij is er nog trots op ook." Deze situatie heeft geleid tot opschudding in de Vlaamse showbizzwereld en zorgt voor veel ophef rondom de sportpresentator.

TAGS  I  Ruben Van Gucht  I  Blanka Vlasic

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024