Tom Waes in de wolken na geweldig nieuws: "Het gelukkigste moment"

Tom Waes in de wolken na geweldig nieuws:
Vrijdag 10 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

Tom Waes, bekend als de presentator van 'Het verhaal van Vlaanderen' en andere populaire shows, vierde deze week zijn 55ste verjaardag. Ter ere van deze speciale gelegenheid, heeft zijn werkgever VRT hem op een bijzondere manier in de schijnwerpers gezet.

Op 7 november bereikte Waes deze mijlpaal, en de openbare omroep VRT wilde deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze kozen voor een uniek en persoonlijk cadeau voor de jarige presentator.

Volgens een bericht op de Instagrampagina van VRT, kreeg Waes een speciaal geschenk overhandigd. "Dat we het perfecte cadeau hadden voor onze jarige Tom Waes", deelden ze bij een filmpje van de overhandiging. Het geschenk was een fotokader met de titel '93:33 Bosuilstadion', wat een bijzonder moment voor Waes symboliseert.

De foto toont de uitbundige viering van de supporters van Royal Antwerp FC, die na 66 jaar weer landskampioen werden. Deze overwinning leidde tot extatische taferelen bij de fans in het Bosuilstadion. Als fervent supporter van Antwerp was Waes extreem verheugd met dit cadeau. "Daar was ik dus bij. Het gelukkigste moment van dit jaar", noemde hij het zelf.

TAGS  I  Tom Waes  I  Antwerp

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024