‘Antwerp beeft: Enorm groot probleem voor Paul Gheysens’

‘Antwerp beeft: Enorm groot probleem voor Paul Gheysens’
Dinsdag 26 december 2023 - 17:00   I   door Redactie

Er is dit seizoen al heel wat geschreven over Paul Gheysens, de eigenaar en geldschieter van Antwerp.

Zo probeerde Gheysens Antwerp aan het begin van het seizoen naar verluidt van de hand te doen door financiële problemen. Een deel van die problemen lokaliseren zich bij zijn mediabedrijf MadiaNation. Daar zouden meerdere medewerkers al vijf maanden niet betaald zijn.

Studiebureau Graydon Creditsafe geeft het bedrijf 1 op 100, wat betekent dat een faillissement reëel is. Bij VRT NWS reageerde er een anonieme medewerker: “k heb onlangs van de CEO vernomen dat de achterstallige lonen opgelopen zijn tot een totaalbedrag van 900.000 euro.”

“We hebben een advocaat onder de arm genomen. Die heeft bestuurders Wouter Verschelden en Paul Gheysens laten weten dat ze in geval van wanbetaling persoonlijk aansprakelijk zullen gesteld worden. We gaan nu met onze advocaat eventuele volgende juridische stappen bestuderen.”

Kapitaalsverhoging

Begin dit jaar werd er beloofd dat er een kapitaalsverhoging van bijna vijftig miljoen euro ging doorgevoerd worden bij de landskampioen. Die is nog steeds niet doorgevoerd, wat toch best markant is. Afwachten wat dat allemaal voor gevolgen gaat meebrengen voor de landskampioen.

Poll: Zal Gheysens in 2025 nog steeds de eigenaar van Antwerp zijn?

TAGS  I  Antwerp

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024