Anthuenis: "Ik verwacht dat hij vertrekt bij Anderlecht"

Anthuenis:
Maandag 06 augustus 2018 - 14:15   I   door Redactie

Aimé Anthuenis is onder de indruk van de competitiestart van Anderlecht. Paars-wit won met 1-4 bij Kortrijk en versloeg Oostende in eigen huis met 5-2. De analist heeft daarbij genoten van de prestaties van het spitsenduo Dimata-Santini.

"Het duo Santini-Dimata was net als vorige week de uitblinker van de speeldag. Negen goals in twee matchen en goed spel, met gisteren Trebel als draaischijf. Het is lang geleden dat Anderlecht nog zo goed aan het seizoen is begonnen. Het is een heel groot verschil met vorig jaar, zoveel is duidelijk", aldus Anthuenis in De Zondag.

"Of er een nieuw koningskoppel is ontstaan in de spits? Daar lijkt het wel op. Het is nog vroeg natuurlijk, en ze moeten zich nog bewijzen tegen de topploegen, maar scorend vermogen heb je of je hebt het niet. Die twee hebben het duidelijk. Over Santini hoef je al helemaal niet te twijfelen want hij scoort overal waar hij speelt. Of we ze kunnen vergelijken met Radzinski-Koller? (die Anthuenis onder zijn hoede had als trainer van Anderlecht, red.) De stijl is nog iets anders, maar het doet er wel aan denken. De snelheid van Radzinski was echt wel uitzonderlijk, net als de evolutie van Koller. Kijk maar naar zijn verdere carrière."

Teodorczyk

"Maar Santini en Dimata beloven heel veel goed. Over Teodorczyk spreekt niemand nog en ik verwacht dat hij nog vertrekt. En persoonlijk ben ik een grote fan van Musona, die nu nog op de bank zit maar een hele goeie derde aanvaller zou kunnen zijn voor Anderlecht. Ik verwacht dat hij ook nog komt opzetten", meent Anthuenis.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024