Clement verstuurt een stevige waarschuwing naar zwevende Genk-spelers

Clement verstuurt een stevige waarschuwing naar zwevende Genk-spelers
Dinsdag 09 oktober 2018 - 09:05   I  

Eén derde van de reguliere competitie zit erop en KRC Genk staat fier aan de leiding in de Jupiler Pro League. Philippe Clement is terecht fier op zijn ploeg, maar is tegelijk op zijn hoede. De trainer van de Limburgers wil absoluut vermijden dat zijn spelers naast hun schoenen beginnen te lopen.

In Het Nieuwsblad is Clement op zijn hoede voor te veel euforie. “Mensen denken vaak dat ik een Limburger ben in plaats van een Antwerpenaar. Ik ben er enorm voor op mijn hoede dat niemand naast zijn schoenen loopt. Ik heb al veel te veel spelers gezien die begonnen te zweven en daardoor onder de verwachtingen bleven", laat de trainer van KRC Genk optekenen. 

"Het is veel moeilijker om aan de top te blijven dan om er te geraken. Ik verwacht elke dag van iedereen een optimale focus en bezieling, daar zal ik streng over blijven waken. Op dat vlak heb ik overigens niet te klagen. Deze groep gaat op een bijzonder nuchtere manier om met de goede resultaten”, besluit een waakzame coach van KRC Genk in Het Nieuwsblad.

 

 

TAGS  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024