Deze zeven (!) Rode Duivels zoeken na het WK nieuwe oorden op

Deze zeven (!) Rode Duivels zoeken na het WK nieuwe oorden op
Zondag 10 juni 2018 - 14:45   I  

Het WK, dat is dé kans om je als speler in de kijker te spelen. Spelers die een mooie transfer hopen af te dwingen knallen dus best eens even in Rusland. Ook bij de Rode Duivels zijn er heel wat spelers die voor een drukke zomer staan.

Het Nieuwsblad ziet maar liefst zeven Rode Duivels andere oorden opzoeken na het WK. Daarbij ook enkele erg grote namen. Zo is er Thibaut Courtois, die Chelsea wellicht verlaat voor een nieuw avontuur. Een terugkeer naar Spanje lijkt voor de deur te staan.

Marouane Fellaini zal proberen nog een grote lucratieve transfer te maken. In de herfst van zijn carrière zou hij zich financieel kunnen verbeteren, al blijft ook het sportieve belangrijk voor de Rode Duivel. Hetzelfde geldt trouwens ook voor Dries Mertens. Mousa Dembélé,Toby Alderweireld en Simon Mignolet zijn nog Belgen uit de Premier League die volgens de krant zullen vertrekken.

Dé Belgische toptransfer

Ook Leander Dendoncker kan binnenkort aansluiten bij het rijtje van grootverdieners. "Hij wordt dé Belgische toptransfer, of hij nu naar Atlético of Monaco trekt: binnen enkele maanden sluit hij aan bij de miljonairs van de Duivels." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

 

Poll: Vertrekken zowel Alderweireld als Dembélé bij Tottenham?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024