Eden Hazard pakt uit met opvallende verandering en verrast vriend en vijand

Eden Hazard pakt uit met opvallende verandering en verrast vriend en vijand
Dinsdag 11 september 2018 - 07:46   I  

De Rode Duivels nemen het vanavond op tegen IJsland. Dat ze ook nu weer zullen kunnen rekenen op een gemotiveerde Eden Hazard, staat nu al vast. Ondanks een gemiste transfer naar Real Madrid staat de vedette van Chelsea scherper dan ooit.

"Le nouveau Hazard est arrivé in het tweede groepsduel tegen Tunesië en in alles wat nadien kwam. Na zijn vakantie, en ondanks die gemiste transfer naar Real, verscheen in het trainingscentrum van Chelsea naar verluidt een opgewekte, zelfbewuste Hazard, scherp en hongerig. Daarna in de competitiewedstrijden tegen Huddersfield, Arsenal en Newcastle was-ie telkens beslissend", merkt Het Laatste Nieuws op.

"Eden Hazard, van wie gezegd werd dat hij nonchalant was, niet genoeg over een winnaarsmentaliteit beschikte - kortom, te soft was -, is niet meer. Leven Eden Hazard. De Eden Hazard die nu met recht en reden een wereldvoetballer is", voegt de krant er nog aan toe. Hazard pakte zo uit met een verandering waarmee hij vriend en vrijand kon verrassen. Hij is meer dan ooit op en top prof.

"Elke match is belangrijk voor Eden"

Het is ook Roberto Martinez opgevallen dat er sinds enkele maanden een andere Hazard op en naast het veld staat. "Eden trekt de lijn door vanop het WK - hij is op een punt gekomen in zijn carrière waarbij elke match belangrijk is voor hem", aldus de bondscoach.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024