Grote nervositeit bij RSCA: "Trebel wil hogerop"

Grote nervositeit bij RSCA:
Dinsdag 07 augustus 2018 - 07:11   I   door Redactie

Adrien Trebel heeft een zeer mooi voorstel van Anderlecht gekregen. De middenvelder kan een contract voor vijf seizoenen tekenen mét opslag. "Een mooi signaal", zegt zijn makelaar Nicolas Onissé. Toch tekent de Fransman voorlopig niet bij.

Anderlecht bood Trebel voor het WK al een contractverlenging aan. Handtekeningen zijn er nog niet gezet. Daardoor neemt de nervositeit bij RSCA wel flink toe. Trebel is immers een onmisbare schakel.

"We zijn gecharmeerd door het voorstel", aldus makelaar Nicolas Onissé in Het Laatste Nieuws. "Alleen willen we liever geen overhaaste beslissingen nemen. Adrien voelt zich gerespecteerd bij Anderlecht, maar als hij op termijn een sportieve stap hogerop wil zetten, kan hij het zich voorlopig niet permitteren om te verlengen. Doet hij dat wel, dan wordt hij onbetaalbaar. (snel) Het betekent niet dat hij níet zal bijtekenen. Wij wachten af."

Engeland

Trebel zou vooral Engeland niet willen uitsluiten. Die transfermarkt is nog open tot 9 augustus. "Adrien staat er op de verlanglijst van enkele middenmoters. Maar vraag me geen namen", zegt Onissé. Volgens HLN is Trebel bij geen enkele Engelse eersteklasser de eerste optie. Zo lijkt het erop dat hij straks toch gewoon bij Anderlecht blijft en zal bijtekenen.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024