'Het is Anderlecht menens om Junior Edmilson binnen te halen'

'Het is Anderlecht menens om Junior Edmilson binnen te halen'
Donderdag 13 september 2018 - 12:32   I  

Junior Edmilson verraste afgelopen zomer vriend en vijand door Standard in te ruilen voor een avontuur in Qatar. De Braziliaanse Belg tekende er een lucratief contract bij Al-Duhail. Of Edmilson lang voor die club zal uitkomen, is nog maar de vraag...

Sport/Voetbalmagazine maakt immers nu al gewag van een terugkeer naar de Belgische voetbalvelden. Het weekblad weet dat Anderlecht nog steeds een boontje heeft voor Edmilson.

Van Martinez' radar

"Er zijn vragen over zijn keuze, zeker na de selectie van Leandro Trossard, Hans Vanaken en Birger Verstraete voor de Rode Duivels. Die laatste twee mochten zelfs al eens proeven van het grote werk tegen Schotland."

"Aangezien Roberto Martínez onder de indruk was van het seizoenseinde van de Belgische Braziliaan, was het logisch geweest als hij ook bij de selectie had gezeten voor het tweeluik Schotland-IJsland", schrijft Sport/Voetbalmagazine"Edmilsons vertrek naar Doha heeft hem duidelijk van de radar van de bondscoach gehaald."

Anderlecht

Volgens het magazine is de kans overigens reëel dat we Edmilson al in januari terugzien in de Jupiler Pro League. Een terugkeer naar België, en meer bepaald Brussel, is in de maak. "Als hij écht uit het vizier van de bondscoach is verdwenen, zal Edmilson er alle belang bij hebben om de interesse te verzilveren die het Anderlechtbestuur nog altijd in hem heeft. Een overstap naar paars-wit in januari is dan misschien niet eens zo vergezocht."

Update 13/9 - 12:32

Het is Anderlecht menens om Junior Edmilson in huis te halen. In navolging van Sport/Voetbalmagazine maakt nu ook het Franstalige RTL Sport melding van de paars-witte interesse. Marc Coucke en Luc Devroe zouden de komst van Edmilson nog niet hebben opgegeven. Het is dus goed mogelijk dat de Braziliaanse Belg, ex-Standard, binnenkort bij Anderlecht speelt.

Poll: Zou jij Edmilson graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024