'Het is zeker: Benson ruilt Genk in voor deze JPL-club'

'Het is zeker: Benson ruilt Genk in voor deze JPL-club'
Vrijdag 08 juni 2018 - 16:34   I  

KRC Genk troefde vorige zomer de helft van de Jupiler Pro League af in de strijd om Manuel Benson. In de Luminus Arena zagen ze in het goudhaantje van Lierse SK een toekomstige topper, maar toch slaagde Benson er in zijn eerste seizoen in Genkse loondienst niet in om indruk te maken.

De 21-jarige vleugelaanvaller verscheen tijdens het voorbije seizoen amper twee keer aan de start van een wedstrijd in de Jupiler Pro League. Benson mocht daarnaast nog een paar keer invallen, maar nooit kon hij overtuigen.

Tijdens de laatste weken van het seizoen geraakte de Belg met Angolese roots zelfs niet meer in de wedstrijdselectie van Genk-trainer Philippe Clement. Bij Genk geloven ze evenwel nog steeds in het talent van Benson en daarom willen ze de speler uitlenen.

Uitleenbeurt

Eén club ligt in polepositie om Benson binnen te halen: Waasland-BeverenHet Belang van Limburg weet het zelfs al zeker: Benson zal volgend seizoen op uitleenbasis bij De Leeuwen aan de slag gaan. Daar moet de winger zich herbronnen en bewijzen waarom Genk hem vorig jaar zó graag wilde vastleggen.

Poll: Gaat Benson op termijn nog doorbreken bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Benson  I  RC Genk  I  Waasland-Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024