Leko komt met nog meer fantastisch nieuws voor de Club Brugge-fans

Leko komt met nog meer fantastisch nieuws voor de Club Brugge-fans
Maandag 14 mei 2018 - 22:15   I  

Het is feest als Leko rijdt. Onder zijn bewind won Ruud Vormer de Gouden Schoen, werd Club Brugge kampioen en werd Hans Vanaken Profvoetballer van het Jaar. Zelf won de Kroaat trouwens de trofee voor Coach van het Jaar en dat is eigenlijk wel op zijn plaats.

Voor het gala van de Profvoetballer van het Jaar verschenen Ivan Leko en Ruud Vormer even voor de camera van VTM Nieuws. Uiteraard ging het over de titel, maar ook al over volgend seizoen. Club Brugge zou met deze kern namelijk volgens veel waarnemers opnieuw een fiasco meemaken in de Champions League.

Toen Leko die vraag kreeg voorgeschoteld was de Kroaat dan ook duidelijk. "Ik heb vandaag al samengezeten met Vincent (Mannaert nvdr.) en Bart (Verhaeghe nvdr.) om volgend seizoen te bespreken. Zij zijn heel ambitieus voor volgend seizoen. Ik kan trouwens één ding zeggen: wij zullen volgend seizoen over een nog sterkere ploeg kunnen beschikken", aldus een zelfverzekerde Ivan Leko.

Versterkingen in elke linie

Ruud Vormer kreeg dan weer de vraag welke versterkingen hij er graag zou bijwillen. Vormer wist daar perfect op te antwoorden. "Lekkere vraag die je aan mij stelt, maar ik beslis dat niet. Dat zullen Vincent en Bart wel doen", aldus de Nederlander in zijn typische stijl. 

Toch kan Club Brugge in quasi elke linie wel nog wat versterking gebruiken. Eend doelman wordt prioriteit, maar ook de flanken zijn wat dunnetjes bezaaid momenteel en ook voorin kan Club nog een goalgetter gebruiken. Uiteraard wordt het afwachten wie net allemaal zal vertrekken.

Poll: Zal Club Brugge nu beter gewapend zijn voor de Champions League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leko  I  Vormer

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024