Mannaert vreest ook vertrek van deze Club-speler: "Hij was Fe-no-me-naal"

Mannaert vreest ook vertrek van deze Club-speler:
Dinsdag 15 mei 2018 - 06:31   I  

Club Brugge kroonde zich tot kampioen en leverde maandagavond ook nog eens de trainer, speler en belofte van het jaar én de Ebbenhouten Schoen af. Het succes van de blauw-zwarte familie brengt evenwel ook met zich mee dat enkele spelers druk gesolliciteerd worden.

Belangrijke spelers zoals Stefano Denswil, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby lijken straks de deur in het Jan Breydelstadion achter zich dicht te trekken, maar CEO Vincent Mannaert vreest dat er nog een speler zal vertrekken. Zo neemt de interesse in Wesley Moraes zienderogen toe.

"Hij was fe-no-me-naal tegen Standard. En amper 21 jaar!", zegt Mannaert in een gesprek met Het Laatste Nieuws. Of de Braziliaanse targetman ook volgend seizoen bij blauw-zwart speelt, is niet duidelijk. Blijf hij spits van Club? "Als we hem kunnen houden... Als ik scout ben van een grote club, en ik zat zondag in de tribune, dan bel ik na een uur naar de grote baas en zeg: 'Ik ben er hier mee weg, hé, pak hem maar.'"

"Wesley is de enige spits die dit seizoen Luyindama fysiek in zijn zak stak. Ik zeg je: wat Benteke kan, zal Wesley volgend seizoen ook tonen", maakt Mannaert zich tot slot nog sterk.

Poll: Is Wesley al klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Club Brugge  I  Wesley  I  Mannaert

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024