Opnieuw opvallende beslissingen van de VAR in Antwerp-KVO. Mbokani doet het weer!

Opnieuw opvallende beslissingen van de VAR in Antwerp-KVO. Mbokani doet het weer!
Vrijdag 09 november 2018 - 22:26   I   door Redactie

Antwerp heeft alweer de drie punten kunnen pakken. Ditmaal tegen KV Oostende. De VAR deed weer enkele opmerkelijke beslissingen in het nadeel van de kustploeg, maar daar trekken ze zich in Antwerp niks van aan. Mbokani was alweer de beslissende man bij Antwerp.

Antwerp - KV Oostende

De VAR liet zich in deze wedstrijd weer eens opmerken. Zo krijgt Capon geen strafschop nadat Rodrigues de bal in de eigen zestien met de hand uit doel houdt. Scheidsrechter Van Driessche en de VAR houden het onbegrijpelijk bij een hoekschop voor KV Oostende. KVO domineert, maar het is Antwerp dat al snel op voorsprong komt via Mbokani, die de 1-0 keihard in het doel ramt.

Opnieuw is het de VAR die daarna in actie schiet. Zowel Bolingi, Mbokani en Nkaka maken kort na elkaar elk een fout. Na de beelden te hebben bekeken trekt Van Driessche een rode kaart voor Nkaka. Bolingi en Mbokani ontsnappen dus. KV Oostende lijkt toch wel benadeeld te zijn.

Antwerp is duidelijk baas in de tweede helft. De thuisploeg wil de wedstrijd zo snel mogelijk in een definitieve plooi leggen. KV Oostende vond de weg naar doel niet meer. Antwerp gaf in de slotfase de doosteek via Mbokani.

Doelpunten: 21' 83' Dieumerci Mbokani

 

 

Poll: Moet het systeem met de VAR herbekeken worden?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024