Rode Duivels krijgen belangrijke update over blessure Vermaelen

Rode Duivels krijgen belangrijke update over blessure Vermaelen
Zondag 10 juni 2018 - 18:15   I  

Thomas Vermaelen is momenteel nog herstellende van een blessure maar de centrale verdediger van Barcelona trainde vandaag voor het eerst weer met de rest van de groep. Geweldig nieuws voor de Rode Duivels uiteraard die verdedigend met heel wat problemen te maken hebben.

Het uitvallen van Vincent Kompany is een enorme aderlating maar de terugkeer van Thomas Vermaelen is dan weer een enorme opsteker. “We bekijken dat niet dag per dag, maar eerder op de lange termijn. Ze werken goed, maar we gaan onze groep van 23 niet bepalen voor we echt duidelijkheid hebben over hoe het met hen gaat”, liet bondscoach Roberto Martinez eerder al weten.

Toch ziet het er naar uit dat het met Vermaelen de goede richting uitgaat. De verdediger trainde voor het eerst mee met de selectie. Vermaelen deed oefeningen buiten de groep maar was wel eindelijk weer op een terrein te zien. De wedstrijd van morgen tegen Costa Rica komt waarschijnlijk wel te vroeg, maar de terugkeer van The Verminator op een veld betekent zéér goed nieuws voor de Belgische nationale ploeg.

Poll: Moet Vermaelen in de basis staan op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Vermaelen  I  WK  I  Martinez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024