Ruud Vormer doet eigen toekomstplannen uit de doeken

Ruud Vormer doet eigen toekomstplannen uit de doeken
Maandag 14 mei 2018 - 21:15   I  

Ruud Vormer heeft weinig geslapen deze nacht na de titel van Club Brugge. Een titel waarin de kapitein van Ruud Vormer trouwens een grote rol speelde. Niet alleen was hij belangrijk door zijn doelpunten en assists, maar hij was de belichaming van "No Sweat, No Glory" dit seizoen.

Het is voor Vormer zijn tweede titel bij Club Brugge en hij pakte dit seizoen ook al de Gouden Schoen mee naar huis. Dan is het natuurlijk de vraag of Vormer van plan is om te blijven, want eigenlijk heeft hij alles al gewonnen wat er te winnen valt in België.

Toch lijkt Vormer niet te twijfelen, want vandaag deed hij zijn plannen voor volgend seizoen uit de doeken op Studio Brussel. En die staan volledig in het teken van Club Brugge. "Ik wil volgend seizoen opnieuw meespelen voor de titel. We moeten opnieuw meedoen voor de prijzen en er is ook nog Europees voetbal", aldus Vormer.

"Het gezicht van de titel"

Volgens Peter Vandenbempt is Vormer trouwens het gezicht van de titel. "Maar er werden ook mooie individuele verhalen geschreven. Met natuurlijk de Gouden Schoen Ruud Vormer voorop, het gezicht van deze titel, vind ik. Maar ook Hans Vanaken. Op het einde ook twee keer Jelle Vossen en zelfs de laatste twee wedstrijden de voetbalhoogbejaarde Timmy Simons. Ik zou zeggen: lof, wierook, mirre en paukenslagen voor de kampioen."

Poll: Is Vormer klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vormer

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024