Thelin terug naar Anderlecht? De Zweed antwoordt zelf

Thelin terug naar Anderlecht? De Zweed antwoordt zelf
Maandag 23 oktober 2017 - 19:00   I  

Kiese Thelin scoorde gisteren maar liefst 4 keer tegen Zulte Waregem en is daardoor samen met Gano topschutter. Hij heeft nu meer gescoord dan Teo en Harbaoui samen.

Gisteren vroegen de Anderlecht-fans zich af of Anderlecht Thelin niet beter zou gaan terughalen. De Zweed scoort aan de lopende band, terwijl Anderlecht een groot spitsenprobleem heeft.

Het Laatste Nieuws trok vandaag naar de Freethiel en vroeg het de Zweed zelf. Heeft hij nog een toekomst bij Anderlecht of niet?

"Ik heb er nog een contract na dit seizoen dus natuurlijk heb ik nog een toekomst daar. Maar nu probeer ik mij te focussen op Waasland-Beveren", aldus Thelin.

De Zweed ging ook nog dieper in op zijn huidige situatie bij Waasland-Beveren. Volgens hem speelt Clement een zeer grote rol in zijn huidige succes.

"De coach is ontzettend belangrijk voor mij. Ik heb een trainer nodig die in mij gelooft en die mij elke wedstrijd laat spelen."

Bij Waasland-Beveren krijgt Thelin dus eindelijk het vertrouwen en de speelminuten die hij bij Anderlecht niet krijgt. Of Vanhaezebrouck (en Van Holsbeeck) overtuigd zijn van de spits is nog maar de vraag natuurlijk.

TAGS  I  Thelin  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht  I   Clement  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024