Transfermarkt LIVE: Anderlecht wil concurrent onthoofden, Club gaat voor zeer grote transfer

Transfermarkt LIVE: Anderlecht wil concurrent onthoofden, Club gaat voor zeer grote transfer
Woensdag 02 januari 2019 - 23:20   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge heeft een bod van 1,5 miljoen euro uitgebracht aan Nabil Dirar.

*Ook in de Spaanse pers wordt Alejandro Pozuelo (KRC Genk) nu gelinkt aan Anderlecht.

*Casper De Norre is bijna van Racing Genk. De Limburgers betalen aan rivaal Sint-Truiden 4 miljoen euro voor de komst van de verdediger.

*Michy Batshuayi blijft bij Valencia. Hij wil zich graag alsnog bewijzen in de tweede seizoenshelft.

*Yannick Carrasco kan terugkeren naar Europa. AC Milan overweegt om een bod uit te brengen op de Rode Duivel.

*Anderlecht verdient nog ruim 1 miljoen euro aan de transfer van Thomas Kaminski naar AA Gent. Dat hadden Anderlecht en Kortrijk destijds zo overeengekomen.

*Ianis Hagi zou ook in de belangstelling van Racing Genk staan. Eerder werd de zoon van legende Georghe Hagi al gelinkt aan Standard. De Roemeen komt in eigen land uit voor Viitorul Constanta.

*Divock Origi gaat niet aan de slag bij Anderlecht. Ook Schalke 04 en Wolverhampton hoeven voorlopig niet te hopen. De spits blijft tot het einde van het seizoen bij Liverpool, ondanks het feit dat hij weg mag bij de Reds.

*Anderlecht sprak de voorbije dagen volop met Martin Jol. De kans is groot dat de 62-jarige Nederlander de nieuwe coach van paars-wit wordt.

*Lazio wil Wesley Moraes huren tot het einde van het seizoen met een optie tot aankoop. De kans dat Club ingaat op dat aanbod is nihil.

*Racing Genk wil ook Christian Benavente. De Limburgers hopen de peperdure Peruviaan van Charleroi (5 miljoen euro, red.) voor de neus van AA Gent en Anderlecht af te snoepen.

Poll: Denk jij dat Club Brugge nog versterkingen zal halen deze maand?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024